lördag 14 november 2009

Inte "ännu en fredag"...

Förra fredagen var minst sagt unik, dvs inte "ännu en vanlig fredag" utan en fredag man kommer minnas resten av livet. Vi fick nämligen en liten fantastisk dotter vid kvart över nio på morgonen den 6/11!

Eftersom det är vårt första barn kan man säga att världen vänds lite upp-och-ned... Väldigt lite tankar har ägnats åt folkvagnar senaste veckan.

Jag hade en egen liten tävlan, vad som skulle komma först; bubbla eller baby. Mitt mål med splitten var att den skulle stå på egna hjul innan vi fick barn. Eftersom babyn behagade komma 2 veckor innan utsatt datum har jag väl nåt att skylla på... ;) Babyn vann helt enkelt tävlingen!

Får lägga in en liten bild på underverket!


På bilden uppklädd i en cool liten body som jag sprang på och bara var tvungen att köpa...  Dock var hon lite trött vid fototillfället och "mamma" har andra bodys som hon föredrar så detta är f.n. enda bilden med denna... Kan tipsa er andra med småbarn att bodyn fanns på kapp-ahl (på rea så jag antar den kommer utgå ifrån sortimentet).

Tror det kommer bli rätt lite gjort i garaget på denna sida nyår, men jag har lite andra småsaker jag tror jag kan hinna med. Bloggen kommer väl därför gå lite på halvfart, men en och annan uppdatering ska jag väl få till.

1 kommentar:

  1. Får Grattulera till tillökningen. Namn och vikt gissar jag att du kompletterar med senare....
    Och, jag kan gissa att Splitten numer fått en ny ägare och den ska vara klar till körkortet år 2027. Så nu har du gått om tid.

    SvaraRadera